Garage/parkeerplaats

Wij verhuren garages en parkeerplaatsen. Wilt u reageren op parkeerruimte in Tilburg of Breda? Reageert u dan op de aangeboden parkeerruimte via www.woninginzicht.nl of Klik voor Wonen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een garage?

Tilburg

  • Voor het huren van garages via www.woninginzicht.nl moet u zich inschrijven als woningzoekende via www.woninginzicht.nl.
  • Garages worden aangeboden via www.woninginzicht.nl. Wanneer een garage inmiddels leeg staat wordt deze geadverteerd, degene die het eerst reageert krijgt de garage aangeboden. Bewoners van het woongebouw of de woningen in de buurt waarbij de garage of parkeerplaats hoort, hebben voorrang op andere geïnteresseerden.
  • De inschrijving voor een garage kost € 8,-.

Breda

  • Voor het huren van garages via Klik voor Wonen moet u zich inschrijven als woningzoekende via Klik voor Wonen.
  • De inschrijving voor een garage kost € 20,00.
  • Garages worden aangeboden op basis van reactie snelheid. Dit betekent dat degene die als eerste op de advertentie reageert, de garage kan huren. Een uitzondering geldt voor de huurders van de woongebouwen Tramsingel en Brouwhof. Iedere bewoner is hier verplicht een parkeerplek te huren.

Hoe kom ik als student in aanmerking voor parkeerplaatsen?

In Tilburg verhuren we aan de Boksdoornerf, Prof. De Moorplein en Noordstraat 68 parkeerplaatsen aan studenten.

  • Heb je interesse in een parkeerplaats? Stuur dan een mail naar student@wonenbreburg.nl. Wij nemen dan contact met je op.
  • Je kunt ook reageren op advertenties van parkeerplaatsen op onze Klik voor Kamers.

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een parkeerplaats bij het woongebouw Binnen-Buiten?

U kunt als huurder van dit woongebouw zelf kijken in de parkeergarage welke parkeerplaats uw voorkeur heeft. Dit kunt u vervolgens doorgeven aan de Woonadviseur van WonenBreburg. Hij of zij bekijkt welke parkeerplaatsen beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn. De Woonadviseur stelt vervolgens een huurcontract op voor de parkeergarage.

Wat moet ik doen om een elektrisch oplaadpunt voor mijn auto te krijgen?

Wil men een oplaadpunt voor een elektrische auto in de parkeergarage van het Complex Binnen Buiten Edisonstraat/Doornboslaan te Breda, dan dienen huurders contact op te nemen met WonenBreburg. Alle kosten voor aanleg zijn voor rekening van de huurder. Wanneer er een VvE is zal er eerst een besluit moeten worden genomen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Hiervoor dient de huurder een plan van aanpak in te dienen bij WonenBreburg.

Voor een oplaadpunt in het buitengebied (eigendom gemeente Breda) moet men contact opnemen met de gemeente Breda.