Advies passende woning zoeken

Loopt u er wel eens tegenaan dat uw woning te groot is, omdat bijvoorbeeld uw kinderen het huis uit zijn? Of dat het u veel tijd en energie kost om alles schoon en netjes te houden? Wordt traplopen misschien moeilijker?

WonenBreburg vindt het belangrijk dat u prettig woont en dat u zich veilig voelt in uw woning. Daarom kan onze Woonmakelaar vrijblijvend met u kijken wat uw verhuismogelijkheden zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Woonmakelaar?

Onze Woonmakelaar komt gratis bij u thuis langs, om samen met u uw woonsituatie te bespreken. Als de Woonmakelaar uw wensen kent, start u vervolgens samen met een zoektocht naar een nieuwe woning. Ook bij eventuele verdere stappen naar een verhuizing blijft de Woonmakelaar uw eerste aanspreekpunt.

Lees ook het verhaal van Woonmakelaar Cynthia (pdf)

Wanneer maakt u een afspraak met onze Woonmakelaar?

U kunt, geheel vrijblijvend, een afspraak maken met onze woonmakelaar:

  • als u zich wel eens afvraagt of verhuizen beter voor u zou zijn;
  • als u niet (goed) meer uit de voeten kunt in uw woning;
  • als uw woning voor uw gevoel te groot voor u wordt;
  • als u zich niet meer veilig voelt in uw woning.

Hoe maakt u een afspraak met onze Woonmakelaar?

Bel gerust met onze klantenlijn: 088-496 00 00. Wij verbinden u dan door met de Woonmakelaar. In Breda is dat Peter Ernest en in Tilburg Sevda Ozturk.

Waar staat het aanbod toegankelijke woningen?

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod toegankelijke woningen? Kijk dan bij www.woninginzicht.nl voor het aanbod van toegankelijke woningen in Tilburg. Kijk op Klik voor Wonen voor het aanbod in Breda, u kunt daar een selectie maken door bijvoorbeeld 'gelijkvloerse woning' of 'rollator toe- en doorgankelijke woning' aan te vinken.