WonenBreburg laat (nieuwe) rookmelders in uw woning plaatsen

Belangrijk: De verzending van de brieven heeft vertraging opgelopen. In de week van 16 mei en 23 mei kunt u de brief verwachten. 

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht dat uw woning is voorzien van rookmelders. Rookmelders zijn heel belangrijk voor uw eigen veiligheid.

WonenBreburg heeft de firma Hinfelaar ingeschakeld om uw woning van (nieuwe) rookmelders te voorzien. Ook als u al rookmelders heeft hangen en deze mogelijk te oud zijn, hangen we nieuwe op. Alleen bij woningen waarvan we zeker weten dat er recente rookmelders hangen, bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen en waar groot onderhoud is gedaan in de laatste 10 jaar, komen we niet langs. In de maanden mei tot en met juli zullen we met het plaatsen van rookmelders bezig zijn.

Brief met datum en tijdsblok
In de week van 2 mei en 9 mei ontvangt u een brief van Hinfelaar. In die brief staan een datum en tijdsblok waarop de medewerkers van Hinfelaar bij u langskomen. Het is belangrijk dat u op dat moment thuis bent zodat de medewerkers binnen kunnen. Het ophangen van rookmelders zal naar verwachting maximaal 15 minuten duren.

Weet u al dat u niet thuis kunt zijn? Wacht dan even de brief af. Daarin staan een telefoonnummer en een mailadres waar u contact mee kunt opnemen om een ander moment te plannen.