Nieuwe bewonerscommissie opgericht in Tilburg-West

Afgelopen maandag, 26 oktober, is de samenwerkingsovereenkomst getekend met een nieuwe commissie van huurders: Kruidenlaan e.o. Natuurlijk met inachtneming van de maatregelen en op 1,5 meter afstand. De commissie vertegenwoordigt 200 woningen, die op dit moment ook groot onderhoud krijgen. Woonconsulente Kelly van Hoof begeleidt het groot onderhoud en ook de klankbordgroep die bij dit groot onderhoud betrokken is. Zij heeft ook geholpen bij het oprichten van deze nieuwe commissie van huurders.

V.l.n.r.: Natasja van Beek-Snoeren (voorzitter), Jan Zaunbrecher (voorzitter HBO Wonen 99), Fatima el Emrani (secretaris)

Voor de woonconsulente van dit gebied, Dorothy Hoffland, is dit inmiddels al de zesde commissie van huurders in de Tilburgse Kleuren- en Kruidenbuurt. Zij is enthousiast: "Onze huurders uit de wijk Wandelbos zijn met deze zesde commissie ruim vertegenwoordigd en kunnen zo actief meedenken over de leefbaarheid in hun wijk!"

Wij moedigen al onze huurders aan om actief met ons mee te denken over het wonen in hun wijk. Nieuwsgierig? Kijk dan hier voor meer informatie.