Maak dit jaar nog gebruik van de energievoucher in uw gemeente!

Om u te helpen met het besparen op uw energiekosten kunt u eenmalig een gratis cadeaubon aanvragen bij uw gemeente. Deze bon kunt u gebruiken om producten te kopen die helpen om uw huis te verduurzamen. Zoals bijvoorbeeld tochtstrips, radiatorfolie of ledlampen.
 
Woont u in Tilburg?
Dan heeft u eerder dit jaar een energievoucher ter waarde van €86,50 in de post ontvangen. Deze kunt u tot 31 december 2022 inwisselen voor energiebesparende producten. Zoals radiatorfolie, ledlampen, een douchetimer en nog veel meer.

Bent u uw cadeaubon kwijt? Vraag uw gratis cadeaubon dan opnieuw aan.
U kunt online energiebesparende producten bestellen. Gaat u liever naar een winkel? Hier leest u welke winkels in uw buurt meedoen aan deze actie.

Ga naar www.tilburg.besparendoenwesamen.nl voor meer informatie of hulp bij het aanvragen van de cadeaubon.
 
Woont u in Breda?
Heeft u de energievoucher ter waarde van €85,00 niet al eerder aangevraagd? Vraag deze dan nu hier aan. De energiebesparende producten kunt u daarna direct online of bij een van de twee deelnemende winkels aanschaffen.
Ga naar www.energievoucherbreda.nl voor meer informatie of hulp bij het aanvragen van de voucher. Let op: u kunt tot en met 22 december 2022 producten aanschaffen met de voucher. OP = OP!