Afscheid van de acceptgiro

De acceptgiro verdwijnt als betaalmogelijkheid in Nederland. Vanaf januari 2023 verstuurt WonenBreburg geen acceptgiro’s meer. Ontvangt u nog maandelijks een acceptgiro van ons? Dan betekent dit voor u dat u een andere betaalwijze moet kiezen.

U kunt bij WonenBreburg op de volgende manieren betalen:

• Automatische incasso
Dit is de eenvoudigste manier van betalen. Met een automatische incasso geeft u WonenBreburg toestemming om iedere maand uw huur van uw rekening af te schrijven. U bent dan altijd op tijd met het betalen van uw huur. WonenBreburg schrijft de huur rond de 1e van de maand van uw bankrekening af. Is de 1ste van de maand niet haalbaar voor u, dan biedt WonenBreburg u ook de mogelijkheid om de incassodatum op de 15de of de 25ste van de maand te kiezen. Op die manier kunt u een datum kiezen die past bij uw financiële situatie.
• Zelf overmaken
Kiest u ervoor om de huur maandelijks zelf over te maken, dan kunt u gebruik maken van een periodieke overboeking. Dit regelt u zelf bij uw bank. Het is wel belangrijk dat u de periodieke overboeking aanpast wanneer uw huurbedrag verandert.

Let op!
U ontvangt vanaf januari 2023 geen brief of mail voor het betalen van de huur. U moet er zelf voor zorgen dat u maandelijks op tijd de huur betaalt.

Hoe kan ik mijn betaalwijze aanpassen?

• U kunt het hier 24 uur per dag 7 dagen per week makkelijk en snel online regelen in uw persoonlijke account. Heeft u nog geen account? Activeer uw account op www.wonenbreburg.nl/inloggen of neem contact met ons op via 088-496 00 00.
• Wilt u liever geen account, maar wel overstappen naar automatische incasso, dan kunt u ons bellen op 088-496 00 00.

Wacht niet te lang met het wijzigen van uw betaalwijze. Zo voorkomt u dat u straks te laat bent met het betalen van uw huur.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 088-496 00 00.