Aangepaste dienstverlening i.v.m. huidige coronamaatregelen

Door de aangescherpte coronamaatregelen vanuit de overheid kunnen wij alleen nog reparaties die spoed hebben, uitvoeren. Neemt u voor spoedeisende meldingen altijd telefonisch contact met ons op via 088-496 00 00. Bij spoedeisend kunt u denken aan een waterlekkage of een gaslek. Dus reparaties waarbij u echt in nood bent. Deze maatregelen gelden tot en met 14 januari 2022, tenzij de overheid de maatregelen wijzigt.

Bescherming van u en onze medewerkers
WonenBreburg volgt de ontwikkelingen rond corona op de voet. We volgen het advies van het RIVM. Zo beschermen we u en onze medewerkers.

Voorafgaand aan de reparatie vragen wij u of u gezondheidsklachten heeft.
We treffen hygiƫnemaatregelen en vragen u 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers als zij bij u aan het werk zijn en in de ruimte waar gewerkt wordt of direct daarnaast een raam open te zetten.

Zelf eenvoudige klusjes uitvoeren
U kunt eenvoudig zelf klusjes uitvoeren in uw woning. Op deze pagina geven wij u meer informatie.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht via Whatsapp 06-51 04 49 77, Facebook Messenger of stuur een mail naar contact@wonenbreburg.nl. U kunt ons ook bellen op 088- 496 00 00. Door de vele vragen kan het zijn dat onze wachttijden langer zijn dan dat u van ons gewend bent.
Onze excuses voor dit ongemak.