De WarmteWissel van start

Kom met een betaalbaar & duurzaam alternatief voor de cv-ketel!

WonenBreburg is mede-initiatiefnemer van De WarmteWissel, CO2 UIT en WARMTE AAN. Samen met 7 andere Lente-corporaties* zijn we op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de cv-ketel met een significant lagere CO2-uitstoot, minder of geen aardgasgebruik en een hoog gebruiksgemak. Hebt u een duurzaam alternatief voor de cv-ketel? Dien uw oplossing dan voor 3 december in via warmtewissel.nl.

Film WarmteWissel

De jury
3 December is de sluiting voor deelname. In januari zijn de finalisten bekend en op 5 maart worden tijdens de finale de winnaars gekozen. De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury die bestaat uit:

● Diederik Samsom (voorzitter) – onder meer voorzitter Klimaattafel gebouwde Omgeving Paulus Jansen – Algemeen Directeur Woonbond
● Sabine Jansen – Assistent Professor TU Delft -Architectural Engineering +Technology Climate Design and Sustainability
● Elphi Nelissen - Professor Building Sustainability TU Eindhoven
● Harrie Windmüller – Bestuurder BrabantWonen, namens het Lente-bestuur

De Uitwisseling
Op 26 september organiseren we De Uitwisseling in de Verkadefabriek in de Den Bosch: een bijeenkomst waarin (potentiële) deelnemers vragen kunnen stellen, elkaar ontmoeten, inspireren en mogelijk tot samenwerking komen.

Meer informatie?
Kijk op www.warmtewissel.nl.

 

* Lente is een samenwerking tussen 8 Brabantse woningcorporaties:
Alwel - Area - BrabantWonen - Casade - Stadlander - Tiwos - WonenBreburg - Zayaz
Samen hebben we 100.000+ woningen, waar mensen betaalbaar wonen. Lente werkt samen, daagt uit en verbindt vanuit een maatschappelijke opgave.