Nieuws

WonenBreburg werkt steeds meer in de wijk

U kunt uw eigen woonconsulent, buurtbeheerder (voorheen huismeester) of huurincassomedewerker in het wijkkantoor bij u in de buurt ontmoeten. Ze zijn dus dichtbij en staan klaar om goed naar u te luisteren. Daarna kunnen ze snel handelen en helpen als er problemen zijn. Sommige medewerkers zijn alleen tijdens spreekuren of op bepaalde dagen aanwezig.

Lees meer

Eerste sleutel woontoren Paletplein voor 23-jarige Daniek

De nieuwbouwappartementen aan het Paletplein zijn deze week opgeleverd. De 23-jarige Daniek Pijnenburg ontving woensdag haar sleutels en is officieel de eerste huurder van de woontoren in Tilburg-West. “Ik ben heel blij dat ik deze stap kan maken”, vertelt ze enthousiast.

Lees meer

Chocolade voor 305 bewoners Wensel Cobergherstraat / Joris Nempestraat Breda

Vorige week kregen alle 305 bewoners van het groot onderhoud Wensel Cobergherstraat / Joris Nempestraat van de mannen van Van Wijnen Rosmalen B.V. (vestiging Breda) een chocoladereep. Als dank voor de goede samenwerking afgelopen jaar en een gelukswens voor 2019. Mooi gebaar van o.a Hein van Agtmaal en Peter Riemers van Van Wijnen en Feicko Kooistra, Cindy Wong, Marjolein Wardenaar, Hélène van Oudheusden, Annet den Hollander, Pascal Kerstens, Jack Wagtmans, Wenda Molenschot en Jur Weterings van WonenBreburg.

Lees meer